maja 21, 2017

Zegar nadgryziony zębem czasu...

Witajcie! Mam dla Was wyjątkowy projekt, wyjątkowy bo wykonany z elementów z Retro KITa "Czas leci" od Retro Kraft Shop. Mój zegar powstał w 95% z materiałów z Kitu. Pozostałe 5% to okrągła baza (opakowanie po prezencie, które zatrzymałam w celach recyklingowych) oraz drewniana szpulka, która służy za nóżkę, aby zegar stał nieruchomo. 

Hello! I have a unique project for you, unique because it is made of elements from Retro KIT "Time flies" from Retro Kraft Shop. My clock is made up from 95% KIT materials. The remaining 5% is a circular base (the gift pack I kept for recycling) and a wooden spool to keep the clock steady.






Czym jest Retro KIT? 
Retro KIT to piękny zestaw kreatywnych materiałów, pozwalający na stworzenie szeregu projektów o wyjątkowym klimacie - papiery, dodatki, media, a wszystko konsekwentnie dobrane pod względem tematycznym i kolorystycznym. W Retro KIT "Czas Leci" znajdziecie zegary, pióra i skrzydła, w wszystko w tonacjach brązów i złota oraz mięty i patyny. Wiele z tych produktów znajdziecie w stałej ofercie Retro Kraft Shop, w skład KITa wchodzą jednak i niepowtarzalne elementy, które wyczarowaliśmy specjalnie z myślą o nim. :)
Kit możecie zamówić tutaj, ale pamiętajcie, że ilość jest ograniczona!

What is Retro KIT?
Retro KIT is a beautiful set of creative materials which will allow you to create a variety of projects with strong, vivid character - papers, embellishments, media, and everything coordinated in theme and colour. "Time Flies" Retro KIT is built around clocks, feathers and wings, all in browns, golds, mint green and patina shades. Lots of those products can be found in Retro Kraft Shop's regular offer, but we've also included some special treats that we dug up only to be part of the KITs. :)
Kit can be ordered here, but remember that quantity is limited!



Uściski! / Hugs!


Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza

Dziękuję - Twoje komentarze dodają skrzydeł! :*

Copyright © 2016 Galaxia-Art.pl , Blogger